top of page
header_noBlur.jpg

Rechtstreeks van de boeren.

Met passie betrokken bij de teelt van Medjool dadels sinds 1991

A glance at our farm

OVER ONS

Shlomo farm is een familie bedrijf dat zijn werkzaamheden startte in 1991. Sinds onze inceptie tot op de dag van vandaag hebben we onze volledige aandacht gericht op één ding: het telen van Medjool dadels.

 

Elke dag zien we als een uitdaging om beter te zijn dan de dag ervoor. Dankzij onze passie voor het vak zijn we al meer dan 32 jaar actief en beheren we verschillende plantages in Israel die bij elkaar meer dan 400 ton dadels per seizoen telen.

 

We zijn er trots op om klanten over de hele wereld te kunnen dienen. Om onze distributie diensten te verbeteren, hebben we onze werkzaamheden recent uitgebreid naar Nederland door daar een opslagruimte en kantoor te openen. Dankzij deze uitbreiding kunnen we nu nog nauwer samenwerken met onze internationale klanten.

About us

De ideale omgeving voor de medjool dadel om te gedijen

ONZE BELOFTES

ERVARING

We hebben het gelukt dat we al meer dan 32 jaaren kunnen doen waar we goed in zijn. Maar zelfs na al die jaren zijn we onszelf nog altijd verder aan het ontwikkelen​

KWALITEIT

Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. We zijn er trots op dat we aan de hoogste standaarden voldoen als het gaat om het cultiveren en distribueren van Medjool dadels.​

VERTROUWEN

Hoewel we gegroeid zijn, zijn we in ons hart nog steeds een familie bedrijf. Wat betekent dat we nog steeds graag nauw in contact staan met al onze klanten.

Asset 15_4x.png
חותמת לפסח.webp
Contact us

We horen graag van je

CONTACT

Neem contact met ons op via het onderstaande formulier. Of maak gebruik van één van de beschikbare alternatieven. We zullen hoe dan ook proberen zo snel mogelijk te reageren. 

 

info@shlomofarm.nl

+31- (0) 6 2322 9602

Prinses Irenelaan 10 , 1421AP, Uithoorn , NL

--

KvK: 74379569

BTW: NL002498590B79

Bedankt voor het versturen!

bottom of page